ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΣΤΟ “ΜΟΥΣΙΚΟΤΡΟΠΟ”
27 Μαρτίου, 2022
8:30 μμ
Λάρισα
Δημοτικό Ωδείο

Το φεστιβάλ Μουσικότροπο έρχεται στη φετινή διοργάνωση με ένα πλούσιο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει κορυφαίες συναυλίες με σπουδαίους ερμηνευτές, παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και ειδικά προγράμματα για την αποδοχή της διαφορετικότητας στην κοινωνία μας.

Στόχος του φεστιβάλ είναι να καλύψει τα ενδιαφέροντα του φιλόμουσου κοινού, αλλά και να προσφέρει γνώση και εκπαίδευση, προσκαλώντας σπουδαίους καλλιτέχνες, πανεπιστημιακούς δασκάλους και διακεκριμένους παιδαγωγούς.

Μία ξεχωριστή συναυλία με δύο πολύ αγαπητούς καλλιτέχνες περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του, τη Ρίτα Αντωνοπούλου στο τραγούδι και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, δίνοντας στο φιλόμουσο κοινό την ευκαιρία να τους απολαύσει ζωντανά.

Η σπάνια φωνή της Ρίτας, ο σεβασμός της προς το κοινό και η αβίαστη θεατρικότητα, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο των εμφανίσεών της, καθιερώνοντάς την ως μία από τις πιο επιδραστικές και αγαπημένες ερμηνεύτριες.

Μαζί της ο εξαιρετικός συνθέτης και σολίστ Μανόλης Ανδρουλιδάκης, επιβεβαιώνει με τρόπο εμφατικό την αξεπέραστη μαγεία του ήχου της κιθάρας.

Η χαρισματική ερμηνεύτρια μαζί με τον σπουδαίο κιθαρίστα θα παρουσιάσουν μία παράσταση που βασίζεται στο ευρύ τους ρεπερτόριο, με τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών και νέων ταλαντούχων δημιουργών. Οι δύο καλλιτέχνες μας καλούν να τους ακολουθήσουμε σε ένα ακόμα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με όχημα το δημιουργικό τους πάθος και μοναδική προϋπόθεση να αφεθούμε στη μαγεία που δημιουργούν ο καθένας ξεχωριστά επί σκηνής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Προπώληση στο viva.gr, καθώς και στο Public (Κούμα 6, Λάρισα).

Επιπλέον πληροφορίες για τη συναυλία, αλλά και για το συνολικό πρόγραμμα του φεστιβάλ βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.mousikotropo.gr